Tuzla Aydıntepe İşitme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: Doğal İşitsel Sözel yöntemi kullanarak Türkiye´deki işitme engelliler okulları arasında en iyi eğitim veren "İşitme Engelliler Okulu" olmak.

Misyon: İlköğretim çağındaki işitme engelli ve çok engelli öğrencilerimizi; karşısındaki insanla sözel iletişim kurabilen, insan ilişkilerinde başarılı, toplumla bütünleşmiş, kendine güvenen, bir üst eğitim kurumuna devam edebilecek davranışları kazanmış, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: 2009-2010 Masa Tenisi Türkiye ikinciliği ve dördüncülüğü 2010-2011 Masa Tenisi Türkiye üçüncülüğü ve dördüncülüğü 2011-2012 Masa Tenisi Kız Takımı Türkiye ikinciliği , Voleybol Kız Takımı Türkiye dördüncülüğü

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda Servislerimiz bulunmaktadır. (Pendik, Kaynarca, Aydos, Kavakpınar, Kurtköy, Kartal, Maltepe, Bostancı, Küçükyalı)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: İsteyen tüm öğrencilerimiz üst kademeye yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle; Ortaokul kademesinde 51 öğrencimiz bulunmaktadır. Toplam öğretmen sayımız: 15 Hmeşire: 1 Müdür Yardımcısı: 2 Hizmetli: 2 Hostes: 9 Şöför: 9

WEB - https://aydintepeisitmeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AYDINTEPE MAH. BATU SK. NO 29 TUZLA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - E5 ve Minibüs hattı üzerinde yer almaktadır. Tezer Taşkıran Ortaokulu yakınında yer almaktadır.

Adres - AYDINTEPE MAH. BATU SK. NO 29 TUZLA / İSTANBUL

Ulaşım Gebze Harem Minibüsleri Evora Tuzla Minibüsleri Aydıntepe Köprüsünden geçen tüm otobüsler, Marmaray Aydıntepe durağı Aydıntepe köprüsüne yürüme mesafesi 5 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık : 55 Km, ilçe merkezine Uzaklık: 4 Km