İşitme Engelliler Orta Okullar Türkiye Şampiyonasında Öğrencilerimiz Dereceye Girdi

6-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Aksaray'da yapılan işitme engelli orta okullar Türkiye şampiyonasında İstanbul temsilcisi olarak Masa tenisi ve Atletizm branşlarında katılım sağladık. Müsabakalar sonucunda öğrencilerimiz 3 Türkiye 1’inciliği,3 Türkiye 2’inciliği ve 5 Türkiye 3’üncülüğü elde ettiler. Şampiyonada derece alan öğrencilerimizi, turnuvada görev alan öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik ederiz. Şampiyonaya katılımımızda desteklerini esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı sayın Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür ederiz.

08.06.2023 186